Det finnes ingen aktuelle nyheter i databasen.
VELKOMMEN TIL »SETER`N» - et naturlig sommerhus.
Kommune: Aremark
Vassdrag: Haldenvassdraget
Innsj: Ara
Beskrivelse hus:

Ønsker du ferie på landet der du kan la skuldrene senke seg med naturen som nærmeste nabo? 

På Kopperød gård sovner du i økologisk bomullssengetøy mens du hører bekken sildre på utsiden huset. På morgenen blir du vekket av nydelig fuglesang og hanen som galer om at en ny sommerdag har begynt. Dagen starter du med en kopp økologisk hjemmekvernet kaffe og du kan gjerne spise frokostegg fra våre frittgående høner. På balkongen kan du nyte frokosten mens du titter på hestene på tunet. I det fjerne kan man kanskje skimte både rådyr, hare og glimt av skogens konge hvis du er heldig.

Beskrivelse eiendom:

Gi barna en opplevelse som bringer dere som familie sterkere sammen. Fjern dere fra hverdagens stress og reis vekk fra byens mange impulser. På Kopperød kan man skru tiden tilbake og la roen senke seg for både store og små. Her kan dere være sammen om kanopadling, fisking, sykkelturer, bading og sopp og bærturer. Etter avtale med eier kan en en rolig Islandshest tusle er runde på tunet med en liten pjokk på ryggen. Dersom dagen skulle bli regnfull kan man hygge seg med en god bok i hengekøya på husets balkong under tak. Da er det mulig å hygge seg med brettspill og kort eller la barna hygge seg med et bredt utvalg av Astrid Lindgren filmer. 

 

Seteren`n er et sjarmerende toetasjes sommerhus på gården Kopperød midt i naturen i Aremark kommune. På gården bor også to islandshester, islandshund, 3 katter, fem høner og en hane. 

Seter`n har to etasjer med kjeller. Øverst er et stort oppholdsrom med kjøkken og balkong. Første etasje har to soverom med plass til fem personer pluss en barneseng. I kjelleren er det vannklosett, dusj og vaskemaskin. 

Seter`n ligger i nærheten av skog med mulighet for korte og lange skogsturer. 

Det er kort vei til Aremarksjøen hvor man kan bade, fiske og ta en båttur. Utleie av båt og kano ved campingplass i nærheten.

En mil unna ligger Strømsfoss med sluser, landhandel, mølle/galleri og Møllerens hus ± en bruksbutikk med servering. Seter`n ligger forøvrig 2 mil fra svenskegrensen, 3 mil fra Halden og 3 mil fra Ørje.

Seter`n kan leies per natt. Pris pr natt kr. 700,- 
Pr uke kr. 3000,- 
Ukesutleie er normalt fra mandag til og med søndag. Andre tidsrom er mulig etter avtale.

Vi etterstreber å ivareta miljøet og skape en trivelig atmosfære og godt inneklima. Seteren er pusset opp med luktfri maling som er godkjent av Norges Astma og allergiforbund. Vi har innredet med gjenbruksmøbler og inventar som har blitt brukt i generasjoner. Huset vaskes kun med svanemerkede, økologiske og luktfrie produkter. Økologiske bomullshåndklær og sengetøy er inkludert i prisen. 

Røyking er ikke tillatt. Husdyr kan bringes med etter avtale.

Antall sengeplasser: 6
Antall soverom: 2

Avstand til vann: 1,6 km

Soverom: Separate soverom
Toalettforhold: Separat baderom, Dusj, WC
Vann/Energi: Innlagt varmt og kaldt vann, Innlagt str�m
Oppvarming: Elektrisk oppvarmet, Vedovn
Fiske: I innsj�, I tjern, Gjedde, Abbor, �rret

Pris: fra 700 kr
Kontakt opplysninger:
Ta kontakt med Per Ola Haartveit: p-haartv@online.no eller Øygun Stjärne Nodeland post@viisamspill.no

Tilbake til skeresultatet Utskriftsvennlig versjon